9

Snemand Frost & Frøken Tø

Mens jeg fik klaret de sidste pligter for denne weekend, stod Snemand Frost og Frøken Tø ved siden af og iagttog mine frustrationer over et system, som ynder at gå ned med et hult drøn. Heldigvis kunne udsigten til dem kompensere lidt for trangen til at opgive.

Snemand Frost & Frøken Tø

Snemand Frost er blevet lidt leddeløs efter et år i en papkasse på loftet, men han er nu stadig hyggelig og det går an, når halstørklædet bare er bundet tilstrækkeligt stramt. Nu taber han da ikke hovedet.

Faktisk var det rigtigt sjovt at genfinde dem i kassen med julepynt. Jeg havde glemt dem, for de blev improviseret en aften sidste år, da jeg var rastløs og bare skulle have tiden til at gå med et eller andet. Det endte så med en hæklenål, nogle vatkugler og en vag idé om at lave noget, som havde relation til en af min barndoms yndlingssange, når vi nåede denne tid på året.

Snemand Frost & Frøken Tø

Snemand Frost og Frøken Tø har jeg sunget for mine egne børn. Alexander elskede den, men Oline syntes altid, at den var så frygteligt sørgelig, at hun ikke ville høre den. Verden er ikke statisk og det har hun altid haft det svært med, så selvfølgelig var det en frygtelig sang, for snemanden svandt jo ind til det rene ingenting.

Mon jeg skulle gå ind og vække hende med en sang…

Du vil sikkert også kunne lide