9

Fandens også…

Jeg var allerede i stemning. Siesta havde jeg holdt og tequila kunne vel vente lidt endnu, men klar var jeg…

Mexico

Kenneth havde forberedt nachos. Gylden cheddar, tomatsalsa og godt med chili var bredt ud over dem, inden de havde fået en tur i ovnen, så det hele var varmt, sprødt og blødt og sammen med hjemmelavet guacamole kan den slags snart sende mig i retning af en eksotisk mexicansk restaurant med lattermilde og flirtende musikanter og en nattehimmel fuld af stjerner.

Skuffelsen var til at mærke, da jeg kunne konstatere, at den eneste oplevelse jeg fik, var en brændende fornemmelse på tungen og i svælget.

Chili er der brugt tilpas af, men mine smagsløg er taget på ferie og de har ikke meddelt datoen for deres tilbagekomst. Jeg kan kun vente. Fandens også…

Du vil sikkert også kunne lide