186

Nej tak, ikke til mig, tak…

Tøseblogger – det sidste nye buzz-word… eller?

Jeg ser et sted, at jeg er kategoriseret som “tøseblogger”, men det bliver ikke uden sværdslag, for er der noget jeg ikke er, er det en tøs. Jeg bliver det heller aldrig.

“Tøseblogger” er i den grad negativt ladet og jeg bryder mig mildest talt ikke om det kedelige begreb, som alle rundhåndet bruger, men ingen tilsyneladende har lyst til at definere. Kunne de da så bare det, for så havde jeg i det mindste lidt at forholde mig til ud over den negative klang ordet efterlader i mig.

Vil man beskæftige sig seriøst med fænomenet kvindelige bloggere, skal man nok ikke vælge at kalde dem for “tøsebloggere”, for signalværdien er mildest talt ikke værd at skrive meget mere om.

Vil man tages seriøst, skal man som udgangspunkt kategorisere kvindelige bloggere med et mindre værdiladet navn og som mindstemål skulle man gøre sig selv den tjeneste, at huske, at vi er kvinder, som ikke behøver nedgøre os selv med betegnelser, som måske i øjeblikket kan synes “charmerende”, men som i sidste ende sender signaler, som jeg på ingen måde ønsker at skulle identificeres med.

Kald mig bare feminist, men tøs… det er jeg altså ikke…

PS – jeg kunne aldrig drømme om at kalde én eneste blogger for tøseblogger. Aldrig!