12

Endelig en dag i haven

Vejret arter sig i nordjylland. Den slags skal udnyttes, så vi kastede os ud på terrassen og fandt et hjørne med sol. Kaffen er indtaget med næsen i solen og en vinterklædt ældste, men vi løber ingen unødig risiko.

Udendørs kaffe

Den første kaffe på terrassen smager altid bedre end den man siden drikker derude, så den er nydt i fulde drag og da den var drukket, var det tid for lidt leg med Pjoskar, som fik lejlighed til at få rørt musklerne lidt, da vi slap ham fri af den snor, som ellers skal forhindre lange strejfture i nabolaget.

Han blev heldigvis herhjemme og bagefter tog han en vandkamp med Oline.

Søpindsvin

Vi kiggede søpindsvin og hulsten. Der er til mange snore, så vi er glade og skal snart have fundet sejlgarnet frem. Stenbjerg er tilsyneladende stedet, når man gerne vil finde “køer”, så den vej må vi forbi næste gang, vi kommer på de kanter.

Forårs mobile

I solen kunne mobilen og den blå himmel nydes, mens summen af forår nåede vores ører. Vi er ikke de eneste i nabolaget, som synes at dagen er skøn og en tur gennem haven afslørede, at træerne heldigvis også snart har tænkt sig, at gøre livet lidt grønnere for os allesammen.

Nogle rensede grill

Nogle rensede grill, mens andre bare nød, at vi kunne være udenfor. Da det var blevet nok med al den nydelse, kastede vi os over terrassens mange hjørner og fik i løbet af ingen tid ryddet op derude. Nu mangler vi kun lige højtryksspuleren og så er vi mere end klar.

Nå ja – og så mangler vi naturligvis blomster. Masser af blomster, som kan give den helt rigtige fornemmelse af sommer, men dette er en rigtig god start.

Havørreder fanget af bettesøs

Nu er vi gået i nærkamp med de to store ørreder, som bettesøs egenhændigt har fanget. De er renset og fyldt med citron, persille, smør og hvidløg. Om lidt er grillen klar. De kommer til at smage himmelsk.

Sikke en dejlig dag, når solen endelig titter frem for alvor :-)

Du vil sikkert også kunne lide