4

I godt selskab

Jeg endte hos naboen til kaffe og vi er gode til at snakke, så tiden løb vist lidt fra os. Jeg er lige kommet hjem og det er ingen sag, når jeg har fri i morgen, men de stakler skal vist omtrent op før solen, så jeg undskylder trangen til ord.

kaffebønne

Nyt køkken med fuldautomatisk kaffebryggertingest, som omtrent kunne brygge alt undtagen elefanter, skulle endelig tages i øjesyn og sikke et køkken. Det var fantastisk flot og tillige med fuld af gode idéer, som kan bruges herhjemme, når den sidste del af vores køkken skal renoveres. Jeg fik forøvrigt også smagsprøver på kaffe og cappucino, så det er vist ikke sidste gang jeg kommer forbi til kaffetid, for de smagte absolut ikke ringe.

Vi fortaber os altid i snakke om alt mellem himmel og jord og det er præcis derfor jeg sætter så stor pris på deres selskab. De er gode at kende og så er der ikke meget mere end 20 skridt at gå, for endnu en aften i godt selskab. De kan roligt vente mig…

Du vil sikkert også kunne lide