6

Pokkers!

Jeg troede, at jeg skulle hjem og sidde og hygge i sofaen med benene oppe og strikketøjet i hænderne, men så mødte jeg en kollega…

– Vi ses i eftermiddag…

Jeg ses aldeles ikke i eftermiddag, var mit svar, men hun havde nu ret. Vi skal til møde fra 16 til 18. Jeg havde overset det, for vi har fået nyt system, som betyder en større ansvarlighed og medindflydelse for tolkene, hvilket passer mig vældig godt, men…

Jeg skal vist bare øve mig lidt mere i at få hevet alle oplysninger ud, når jeg bevæger mig indenfor CFD‘s porte (og nej, jeg har ikke lavet hjemmesiden). Denne gang havde jeg altså overset et tolkemøde. Jeg håber aldrig, at det lykkes mig at overse en opgave…

Nå men altså, der er møde på tapetet. Oline og jeg er ellers alene hjemme og hyggen var allerede planlagt. Tidlig aftensmad og så skulle strikkepindene fattes, så der kunne hygges igennem de få timer jeg kunne holde.

Første dag efter en ferie er udmarvende i en grad de færreste forestiller sig. Man er højkoncentreret, når man tolker. Alt skal gengives. Ord er kun en del af hele billedet, når der kommunikeres. Der ligger så meget udenom ordene, som også skal formidles, for at give et fuldstændigt billede til brugeren, så jeg bruger alle hjernevindingerne for at holde styr på og siden formidle. Jeg er træt som et alderdomshjem de første dage efter en ferie, så jeg var allerede i gang med at disponere over de par timer, som ville være til overs, når aftensmaden var indtaget. Nu kan jeg tro om igen, kan jeg…

Fristelser

Jeg havde endda været inde forbi for at investere i Hendes Verden på vejen hjem. Der er strikketillæg med i denne uge. 76 sider med fristelser. En af trøjerne vidste jeg, at jeg gerne vil strikke og garnlageret er omfattende, så jeg var optimistisk og mente nok, at jeg kunne finde garn til et forsøg.

Nu er jeg der, hvor jeg måske får fundet garnet. Så er jeg færdig for i dag og så trækker jeg sikkert i seng. Det er vel i orden. I morgen kommer endnu en dag og noget at glæde sig til, er ikke det allerværste i verden.

Jeg krydser fingre for et energiboost om et øjeblik…

Du vil sikkert også kunne lide