12

Pastelfarvet mandag

Mandag

Det var svært ikke at være tilfreds, når man stod op til en morgen, som den i dag. Pastelfarvet virkelighed med et hvidt og formildende drys sne allevegne, hvor øjnene rakte til, var udsigten, da jeg stod på gårdspladsen i morges og kæmpede med at klargøre bilen.

Til forskel fra mange, mange andre vintermorgener de sidste atten år, havde jeg al den tid, jeg havde lyst til at bruge. Jeg havde selv bestemt, at det var nu, klokken tæt på ni, fordi jeg var langsom, at jeg ville stå og skrabe is af forruden. Jeg havde selv bestemt, at der var tid til at finde kameraet frem, tage billeder og langsomt nyde, at der var så smukt. Jeg bestemte selv. Ingen andre.

Mit arbejdsliv er mit nu. Jeg kan slet ikke finde ord for, hvor dejligt jeg synes, at det er.

Mandag

Mandag

Mandag

De lover mere sne og det drysser allerede. Jeg nyder det. I morgen er det allerede på retur, så det er med at trække alt ud af det, så længe det varer.

I dag er vejret til skoldhed te, lune plaider og gode bøger. Jeg har det hele og det gør da i hvert fald ikke mandag ringere.

Rigtig god mandag til dig :-)

Du vil sikkert også kunne lide