7

Mandagshygge

Helt impulsivt blev det til en dejlig eftermiddag i selskab med Ella. Hun havde tid. Jeg havde tid. Vi blev enige om, at den slags skal udnyttes, så der var ikke langt fra ord til handling. En hurtig kage i ovnen, et bad og så afsted og hente gæsten, som er pint og plaget gennem havens alleryderste kroge og tilbage igen og siden tvunget til at hjemtage diverse aflæggere.

Oline tog med, da jeg kørte Ella hjem, for der var lige lidt lommepenge, som skulle skydes af. Hun fornemmede hurtigt, at jeg var travlt optaget af at huske alle de ting vi manglede, så den slags skulle tilsyneladende udnyttes. Da jeg skulle pakke varerne (Oline lagde dem på båndet for mig), opdagede jeg, at jeg havde købt størstedelen af forretningens sliklager.

Hævnen er og bliver sød. Det hele er pakket væk og må ikke røres før på fredag!

Du vil sikkert også kunne lide