7

Koncentrer dig, Liselotte!

Det regner udenfor. Vejret er tydeligvist indstillet på, at haven skal vandes igennem og det er i orden med mig i dag. Jeg arbejder hjemme hele dagen, så ingen fristelser i form af solskin, passer mig vældig fint.

Regnvejr

Imens regnen falder stille, vil jeg nyde, at dagen er forbeholdt indendørs sysler og kun skal afbrydes af lejlighedsvise pauser, som så passende kan fyldes med tobaksplanter fra Ella, som skal pottes om, så de får lidt bedre plads. Det kan gøres i tørvejr.

Tobaksplante

Tobaksplanten skulle vist dufte så dejligt og jeg har aldrig haft en i haven, så det skal blive spændende. Den er et-årig, men er der held med den her i jorden, kan den såes igen til næste forår.

Inden jeg fortaber mig helt i planter igen, må fokus vist vendes, så jeg vil koncentrere mig lidt om plakat-produktion og så se, om der skulle snige sig en pause ind senere. Imens får det lov til at regne af udenfor, for tørvejr det får vi, siger de kloge.

Du vil sikkert også kunne lide