10

Gnidningsfrit

Jeg er lige kommet hjem fra arbejde. Jeg er helt og aldeles mør, men det gode selskab jeg har været i hele dagen, opvejer sagtens trætheden. Jeg har arbejdet sammen med en kollega ad to omgange i dag og det er altid en fornøjelse.

Vi arbejder alene det meste af tiden. Hver for sig går vi ud og tolker og en sjælden gang mødes vi så, for at samarbejde om opgaver, som kræver mere end én enkelt tolk kan tilbyde. Det er på de tidspunkter det bliver rigtigt spændende, for to-tolke systemet kræver disciplin og aftaler, så ingen generes af skift i sprogkode og tempo. Optimalt set skal de slet ikke opdage tolkeskiftene.

Det kan kræve mange ressourcer, men denne dag har været i selskab med en kollega, som jeg har faste to-tolke opgaver med og da jeg kørte hjem opdagede jeg, at vi slet ikke lavede aftaler i dag. Vi indgik i et utvungent og gnidningsfrit samarbejde, som er baseret på respekten for hinanden og så selvfølgelig det store kendskab vi efterhånden har opbygget til hinandens styrker og svagheder.

Sådan en dag gør godt i maven :-)

Du vil sikkert også kunne lide