18

Prøv at huske det

Fredag er stilledag her. Jeg plejer stadig den hals, som er i klar bedring. Pyha, det er godt, kan jeg mærke. Jeg orkede ikke andet. Det skal nok gå alt sammen.

Jeg har ageret praktisk gris inde hos Kenneth igen i dag. Halstørklæde og varm te, halspastiller og det bedste selskab i verden er fløde på sjælen. Flossede nerveender bliver bløde og praktisk arbejde gør godt for min urolige og flaksende kerne. Essensen er, at tempoet er mit. Ingen krav. Kun det, jeg orker.

Elefant, syren, lavendel og syrlig. Lidt af det løse. Et halsrør i lutter ret og festlige striber. Måske? Jeg ved det ikke helt endnu, men det behøver jeg jo sådan set heller ikke. Det er faktisk fredag og weekenden er kun lige gået i gang. Tiden er rigelig. Jeg prøver at huske det.

Du vil sikkert også kunne lide