27

Allerede!

Klokken var ikke engang 8 endnu, da jeg første gang blev gjort opmærksom på, at vi er i avisen i dag. Siden er det sket flere gange end jeg har tal på, men den er god nok. Endelig fik jeg selv tid til at købe den og sandelig siger jeg Eder… vi er i avisen!

I avisen...

Jeg blev temmelig overrasket over at opdage, at artiklen allerede er bragt i dag og ikke mindre overrasket over al den spalteplads de vil ofre på det. Det gør mig glad på Alexanders vegne.

Desværre ønsker formanden for Aalborg Kulturforening, Mogens Sørensen, ikke at gå ind i diskussionen om indholdet af den 7 timer lange støttekoncert, men udtaler: “Vi håber bare, at der vil blive samlet rigtig mange penge ind til at lave musikarrangementer for de multihandicappede børn i Nordjylland”.

Det håber jeg også, men jeg har en fornemmelse af, at han kunne ende med at blive skuffet, hvis han ikke skaffer nogle kunstnere, som apellerer til flere og andre end Aalborgs pensionister, for de giver gerne, men har vel ikke voldsomt mange midler at give af.

Tak til journalist Carsten Randers, som tog os alvorligt.

Du vil sikkert også kunne lide