5

Eftermiddagsvisit

Oskar fandt sig hurtigt en plads op ad Ella, mens vi drak kaffe og spiste jordbærkage. I dag havde hun taget Ole med, så det var rigtigt hyggeligt. Ole skulle guide os lidt i forhold til nogle æbletræer, som skal tvinges i espalier, så det blev Kenneth vist lidt klogere på.

Oskar og Ella

Jeg blev ikke meget klogere, for jeg havde alt for travlt med at gå på opdagelse nede bagerst i haven sammen med Ella. Vi snakkede som sædvanlig en hel masse, kiggede, løftede, snusede og gættede. Bagefter hidsede vi os gevaldigt op over noget, som kunne ligne bjørneklo, kiggede på hindbær og grinte af, at vi begge spiser dem inden de overhovedet når indenfor dørene.

Hindbærrene blomstrer ikke endnu, men brombærrene er lige begyndt.

Brombærrene blomstrer

Riddersporer og valmuer, æbler og sart rødmende ribs bremsede for al lærdom, for vi endte med at fordybe os i planterne i stedet for at være opmærksomme, da der blev forklaret omkring opstamning, klipning og andet æbletræsrelateret, men jeg sætter min lid til, at Kenneth nu ved alt om den slags, så jeg ikke skal til at konsultere Ole igen, selvom jeg er ret sikker på, at det ville være i orden.

Nu er tiden vist inde til aftensmad, så jeg må hellere rubbe neglene…

Du vil sikkert også kunne lide