17

Forventningsakkumulatorer

Ja, det er frygteligt sent, men lige om et øjeblik…

Aftenkaffe med chokolade

Jeg vil have mig en tår aftenkaffe. Jeg vil sidde stille og nyde, at der i morgen venter en fridag, som skal anvendes til lidt arbejde og endnu flere fornøjelser.

Jeg vil dvæle ved tanken om fridagen, som skal gøre det ud for den sidste af slagsen i et stykke tid. Den afløses jo nemlig af ferien, som venter lige henne om hjørnet. Det bliver godt, for jeg trænger til at komme væk for en tid.

Vi har fundet hjælper, som kan tage med på ferie. Det er dejligt, for det er en person, som vi kender rigtigt godt og ved kan indgå i familien på lige fod med alle os andre. Denne gang er der heldigvis erfaring at bygge på.

Jeg skal have planlagt kollegernes ankomst på fredag. Siden skal jeg have fundet vores pas. Det er altid med sommerfugle i maven, jeg begynder at lede efter dem. Jeg lægger dem samme sted hver gang, men de har en forunderlig evne til alligevel, at forsvinde. Ingen i familien ved desværre det mindste om, hvordan det sker, så jeg må formode, at der findes nogle gamle gårdnisser, som er utilfredse med forplejningen og derfor driller. Anden forklaring er der jo ikke…

Jeg vil bruge tiden på at pakke medicin. Ren meditation, for det fordrer ikke tankevirksomhed, men bare evnen til at tælle og det går vist lige an. Små pakker med tabletter, inddelt i uger og dage, så det er nemt at huske, når feriestemningen løber af med os. Jeg vil tjekke beholdningen af solcreme, dykkerbriller og antihestaminer. Jeg vil langsomt komme i feriestemning.

Forventningens glæde er nu den største… men jeg kom vist fra den kaffe.

Du vil sikkert også kunne lide