3

For øjeblikket løber vi så stærkt…

Django

For øjeblikket løber vi så stærkt, at hverdagen har overtaget og opgaverne pisker os fremad i et tempo, der ikke levner meget plads til at lave ingenting. Når dagens sidste opgaver er klaret, er vi trætte og orker ikke store, livsomvæltende eller for den sags skyld interessante ting. Vi orker at sidde og glo.

Det betyder, at vi får set lidt serier og en film i ny og næ. Netflix er højt skattet herhjemme og film elsker vi at se. Det sidste er ikke let, hvis vi er tre, der skal enes, for det er – naturligt nok – ikke helt samme smag vi har indenfor film. Èn ting kan vi dog blive enige om; Tarantino er Gud. Omtrent. Derfor ser vi Tarantino. Om og om igen.

Vi snuppede Django Unchained over to aftener i ugen, vi lige har forladt. Det fungerede faktisk. Det er jo lidt underligt at bide en film over på midten, men vi syntes alle, at det gik an. På den måde fik vi også lidt søvn, så det var vel på sin vis et udslag af den rest fornuft, der stadig kan findes på bunden af os.

Jeg elsker serier. Jeg startede for et stykke tid siden på Grace & Frankie, en skøn serie på Netflix. Jeg grinte og grinte. Alene. Så langsomt indtog Kenneth lænestolen, når jeg snuppede et afsnit og i sidste uge tog jeg Oline i at sidde og klukke, mens vi grinte os igennem et af de sidste afsnit. Vi håber på en opfølgning senere på året, for vi er kommet til at holde af alle karaktererne.

Sådan går dagene og for hver dag, der går, nærmer vi os sommerferien. Lad det bare være sagt; jeg glæder mig :-)

Du vil sikkert også kunne lide