18

IKEAs det bedste

Jo, vi har skam alt det bagagehejs “man” helst skal have. Mærkepakkeaggregaterne står inde i skabet og kunne sagtens fungere som ekstrovert signalsignifikant, men der er intet, der slår IKEAs gule indkøbsnet, når det kommer til at pakke.

Det bedste!

Det handler sikkert også om, at være pladspriviligeret, men de er geniale, når det kommer til pakningen af 4 personers absolut og indiskutable ferienødvendigheder. Kønne er de ikke, men praktiske og så rummer de enorme mængder, som alligevel ikke er længere væk, end de i en snæver vending kan findes frem på en rasteplads ved Mulhouse, når yngste pludselig er nødt til at iføre sig et skørt med blomster og en sommertop, som matcher.

Vi har foreløbig fyldt 2. Der kommer flere til, men det ene er Olines, som ellers nok kunne give moderen sved på panden, men pakkeriet er foregået helt og aldeles gnidningsfrit, for forsikringen om, at badetøjet var pakket var rigeligt. Resten var ligegyldigt. Nemt var det.

Nu mangler jeg sønnikes og så skal jeg vel selv have lidt tekstiler med også. Nogle vil være taknemmelige så.

Du vil sikkert også kunne lide