2

Ukrudtsprimadonna

Tænk engang så smukt ukrudt er, når man kigger grundigt på det. Disse blomster er helt eventyrlige og var det ikke fordi myrer tilsyneladende godt kan lide dem og derfor gnaver sår i dem, ville de være helt perfekte. Som min barndoms tegnede blomster.

Det må være ukrudtets primadonna…

Ukrudt

Solen skinner udenfor og jeg har fod på livet, så der var tid til en pause, som endte med, at jeg lagde mig midt på stien, med udsigt til himlen og med krydderurternes solvarme duft i næsen. Varmen bredte sig hastigt fra stenen under mig og direkte i maven, hvor også ferieglæden bobler.

Der er pakket så meget, som kan pakkes lige nu. Om lidt vil jeg lave en kop kaffe.

PS – hvor længe er det lige, at de synes, det er i orden at rode med det internet? Nu har vi igen ikke haft noget net i 2 timer. Det tager vel for pokker ikke en uge, at skifte server, eller… *suk*

Du vil sikkert også kunne lide