8

Godt vi er hjemme!

Kenneth og Alexander er lige kørt ud til modtagelsen på sygehus syd. Alexander havde det simpelthen for skidt her til morgen og feberen var vendt tilbage. Lægevagten kan vi ikke bruge til andet end at varsko modtagelsen om, at vi er på vej. Den eneste handlemulighed vagten har, er at sende ham over i modtagelsen, for videre prøver, så den ekstra tur i venteværelset hos vagtlægen spares på denne måde. Vi kører direkte i modtagelsen, hvor Alexander så kan underholde sig med brækkede næser, hævede hvepsestik og måske en forstuvet ankel. Hvem ved, hvad der venter derude.

Han skal have taget røntgenbilleder, have lavet en sekretprøve og så håber vi, at den unge mand gider spille tilstrækkeligt fandango, til at de sendes hjem igen indenfor nogle timer.

Hvor er jeg glad for, at vi er hjemme igen og ikke sidder i en motorvejskø nede i Tyskland.

Du vil sikkert også kunne lide