9

Mine små frirum

Jeg er begyndt at dyrke naturen. Ja, det er jeg ved den gode grød hverken den første eller den sidste, der er. Alligevel vil jeg fortælle om det, for det er en gammel passion, jeg har genoptaget. Alenetid i naturen. Mine små frirum.

Kenneth holder af en eftermiddagslur og jeg holder af alenetid og meget gerne i naturen, så vi slår to fluer med ét smæk. Han finsover. Jeg kører ud og nyder en time eller tre i naturen et eller andet sted i nærområdet.

Den anden dag blev det til en kort, dejlig tur til Poulstrup Sø, en lille, beskeden sø i et skønt naturområde lige omme bag Gug.

Kreaturer sørger for naturplejen derude med afgræsning af en del af arealerne og de færdes helt selvfølgeligt og naturligt mellem os mennesker. Jeg mødte en del af dem på min tur og en af dem kom jeg endda i nærkontakt med, da den besluttede sig for, at den ville stå mindre end en meter fra bagenden af min bil, da den skulle kalde på en vildfaren ven.

En ko brøler temmelig højt selv for en halvdøv kvinde ;-)

Jeg er begyndt at dyrke naturen som et af mine små frirum

Jeg holder af stilheden

Jeg er virkelig glad for at være helt stille i eget selskab. Bare nyde, at der er ro og jeg kan tømme hovedet for tanker, så det blev også en prioritet forleden.

Jeg startede med en gåtur i området. Der er så smukt derude og jeg elsker, at jeg er omgivet af så mange smukke steder i umiddelbar nærhed af, hvor vi bor. Det er nemt og hurtigt at få en skøn oplevelse og et lille frirum, hvis man vil det.

Jeg endte turen ved søen. Poulstrup Sø er en af kommunens frie fiskepladser, men der var ingen, der fiskede, mens jeg var i området. Efter sigende kan man fange skalle, karudse, aborre og gedder, men jeg har vist aldrig set en eneste blive trukket af vandet derude.

Jeg er begyndt at dyrke naturen som et af mine små frirum
Jeg er begyndt at dyrke naturen som et af mine små frirum
Jeg er begyndt at dyrke naturen som et af mine små frirum
Jeg er begyndt at dyrke naturen som et af mine små frirum
Jeg er begyndt at dyrke naturen som et af mine små frirum

Kærlighedsprojektet

Jeg fandt en plads i solen og satte mig en tid med et lille kærlighedsprojekt, jeg strikker på lige nu. Et babysvøb til vores lille og længe ventede Kalle, som endelig er på vej.

Jeg strikker Lille My af Knudegarn. Det er et strikkekit, jeg købte for et par år siden. Nu er opskriften støvet af og den kommende morfar har fundet det perfekte garn til projektet. Blødt og med den helt rigtige, trygge tyngde.

En times tid lige midt i solen

Efter en tid, var jeg tanket op på alt det, der gør min sjæl godt. Jeg afsluttede eftermiddagen med en sludder med en ældre mand, som bruger stedet flittigt. Han er lige så vild med det, som jeg er.

Hverdagene render mig over ende for øjeblikket, hvor jeg er lagt ned af fysikken og en lidt tung arbejdsbyrde, men der sker så mange fine ting i mit liv lige nu, at du ikke får mig til at klage. Kun beklage, at jeg ikke får skrevet så meget herinde, som jeg gerne vil.

Om lidt er det weekend. Må du få en herlig en af slagsen :-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide