6

Regndufte

Kaffen står dampende varm ved siden af computeren. Huset er helt stille. Ingen lyde, ud over mine egne, kan høres. Det varer kun kort tid endnu, så genlyder huset af stemmer, så jeg spiser af stilheden.

Udenfor falder regnen stadig tæt, men vi har ikke fået flere under tag i nat, så jeg må formode, at de, som sover i haven, fortsat er i tørvejr og ellers må vi i gang med at ventilere og tørre senere.

Haven trængte til regnen. Den fugtige jord sender tusinde dufte i min retning, så snart jeg åbner døre eller vinduer. Der dufter af vækst og frodighed. Planterne elsker det.

Regn giver frodighed

Jeg håber stille, at vi ikke har set det sidste til sommeren endnu, for nok er regnen velkommen, men jeg er slet ikke færdig med bare ben, is og strand. Jeg mangler fortsat så meget sommer, at den bare kan komme an og forøvrigt har jeg lovet en flok unger, at vi skal til Vesterhavet og flyve med drager, så hvis nogen ser solen, så send den gerne denne vej.

Du vil sikkert også kunne lide