8

Uhm, det regner!

Regnvejr så det basker

Udenfor er der drivende vådt. Regnen siler ned og Oskar har meddelt, at han påtænker stille indeliv resten af regnsæsonen. Han har sneget sig ned under min dyne og nægter med påfaldende stædighed, at høre min kalden på trods af, at jeg lokker med alskens lækkerier.

Han får lov, ligesom resten af familien i dag får lov. Det er søndag, så der er ingen smalle steder. Ingen gider noget som helst. Oline er hjemvendt med en mavepine, men den er ikke mere alvorlig end den unge dame nu sidder ved sit skrivebord og er i gang med morgendagens lektier. Jeg er bange for, at hun er begyndende syg. Ikke på grund af mavepinen, men på grund af den selvvalgte lektielæsning.

Uf!

Jeg sidder med en hovedpine, som ikke lettede på trods af en dejlig halv time udenfor i silende regn. Der er heldigvis masser af steder at finde læ, når det er påkrævet og lyden af regnen, der rammer træernes bladhang, er helt fantastisk nede i skoven.

Jeg opgav at foretage mig noget fornuftigt derude og brugte i stedet tiden på at trække vejret. Den slags skulle være så sundt.

Lige nu overvejer jeg, om jeg ikke gider bage. Måske bare et brød.

Du vil sikkert også kunne lide