15

Han får varmen…

Så skal jeg da lige love for, at sneen er ankommet til Aalborg. Det aftager lidt nu med sneen, men den er faldet tæt og insisterende siden tidligt i morges og nu er vi der, hvor vi officielt er sneet inde og har måttet opgive at komme ud og købe julegaver endsige mælk. Vi bliver bare, hvor vi er.

Kenneth er gået i gang med sneskovlen. Det er fast arbejde, men den kan kun afhjælpe for gående. At fjerne sne fra vejen er umuligt og eftersom vi bor på en vej, hvor der lige nu er et massivt indtog af håndværkere, som har opsat en container og en mandskabsvogn lige akkurat der, hvor der er adgang til vendepladsen, er det en stor udfordring at komme ud og ind og det endda uden sneen. Det går nu sagtens og vi ser det ikke som noget problem overhovedet, men lige nu er vi altså sneet inde bag mandskabsvogn, container og sne.

Det er smukt. Jeg elsker det. Det gør bare livet ekstra festligt, men snerydderen måtte nu gerne nå forbi, inden vi rammer i morgen og så for øvrigt lige huske på, at den IKKE skal lægge sneen på min gårdsplads, som sidste år, hvor kommunen spærrede os inde bag flere meter sne.

Kenneth vil forsøge sig om lidt med bilen. Jeg fatter ikke, at han gider. Han kommer ingen vegne. Det er Moderskibet og jeg ved, at det ligger så lavt på vejen, at det ikke kommer nogen vegne med de her mængder sne. Jeg vil hellere brygge en kaffe, starte netflix og finde en af de julefilm, jeg elsker, men helst ikke må se, når de andre er til stede.

Strikketøj er oplagt til sådan en søndag, hvor man alligevel ikke kan gøre meget andet end nyde, at man er sneet inde.

– eller næsten sneet inde, for nu er der da ryddet en sti, som snildt kan agere underlag for vinterstøvlerne, hvis jeg skal ud, men det skal jeg jo ikke. Vel ;-)

Du vil sikkert også kunne lide