16

Shopamok

Amazon tjener godt på min svaghed. Det skal ingen hemmelighed være, at jeg ind imellem går amok på deres engelske side. Jeg er, klog af skade, begyndt at bestille fra England. Så slipper jeg for de kedelige toldopkrævninger og dem har der været nok af i mit liv.

Jeg har endnu en gang været derude. Denne gang var undskyldningen, at der var udsalg (det her ligger helt tilbage i midt juli) og jeg skal love for, at jeg er god til at stikke mig selv blår i øjnene, for der er bestilt, så posten kræver faretillæg, når han skal bringe dem ud og det der evt. kunne være sparet, er til gengæld geninvesteret.

Boligbøger i hobetal

Bøgerne er endnu ikke afsendt, så jeg formoder snart de tager sig sammen derovre, men i mellemtiden er jeg jo alt for let at lokke. Jeg skulle bare lige tjekke hvordan det gik med ordren, da jeg havde et mindre uheld.

Ned i kurven strøg lidt inspiration til vinteraftenerne. Der er lidt at sy, for det elsker jeg, men gør det alt for lidt og så naturligvis lidt til strikkepindene.

Lidt til hånden
Der er en bog, som forhåbentlig kan give lidt inspiration til alle de garnrester, jeg har liggende. Der er bøger om taskesyning – som om jeg nogensinde kommer i gang med det – og så er der Mason-Dixons bog med historier, opskrifter og andet godt til de lange aftener.

Jeg læser troligt med ovre hos Mason-Dixon Knitting og har efterhånden gjort det gennem nogle år. Jeg finder idéen med to kvinder, som skriver til hinanden, sjov og de er slet ikke så lidt underholdende med mellemrum. Kay bor i Manhattan og Ann i Nashville.

De deler tanker, strik, hverdag og alt derimellem på deres fælles blog. Sådan kan mediet også bruges og som tiden er gået, er der altså også blevet tid til at skrive en bog. Den vil jeg nu læse.

Jeg har et stille håb om, at forsendelse nummer to ikke er lige så lang tid undervejs, som den første tilsyneladende er.

Du vil sikkert også kunne lide