11

Forsyninger

Lidt af eftermiddagen blev brugt med hovedet begravet i løg af enhver tænkelig slags. Jeg skulle have lidt med hjem, som kan forskønne de tidlige forårsmåneder i haven, men jeg vidste, hvad jeg kom efter. Jeg ville have Allium med hjem og helst i rigelige mængder. Det lykkedes.

Eftermiddagens rov

Seks forskellige Allium blev det til, foruden nogle smukke tulipanløg og lidt ekstra sjov og overraskelser, for det viste sig, at der var Bland-selv-løgbod, så jeg gik naturligvis ombord i den med en solid appetit.

Jeg ved ikke med sikkerhed, hvad der er kommet i poserne, for de to af dem har Kenneth fyldt, men jeg ved med sikkerhed, at det ender med at blive rigtigt smukt og jeg er også helt sikker på, at de eneste tulipaner der kom med hjem, er de seks løg jeg valgte, for manden i mit liv er overbevist om, at de eneste, som holder af tulipaner, er gamle damer med lilla hår.

Dagens rov

Jeg tog et par kæmpestore løg, som ender som de smukkeste, lange og ranke klokkeblomster i en næsten chokoladebrun farve, men selvfølgelig huskede jeg ikke, at notere navnet.

Jeg nåede ikke, at komme i haven og sætte løgene, så det får vente til et tidspunkt senere på ugen, hvor jeg trænger til lidt regn fra oven, for det er vist hvad DMI lover for de kommende dage. Jeg kan lide regnvejr, så mon ikke det ender med at være en fornøjelse alligevel, når det kombineres med opgaven, at få haven til at tage sig smukt ud i foråret. Jeg tror det og kan næsten ikke vente.

Du vil sikkert også kunne lide