10

Hold da op!

Det er længe siden jeg sidst er vækket af turbo-børnesnak, som forlanger svar på “Sover du?”, men det skete i morges. Clara er 2 år og snakker, som et vandfald. Hun løber rundt, for at få hele verden med i én mundfuld. Hun jagter Oskar, som er skræmt fra vid og sans ved udsigten til klap og kæl, som er motorisk udfordrede. Han gemmer sig i husets hjørner, mens han venter på, at der igen bliver stille.

Clara er ved bageren, for at hente franskbrød. Hun har skældt Kenneth ud, tvunget Oskar til at drikke, selvom han vist ikke var tørstig og hun har spist havregrød, som aldrig nogensinde fik nok sukker på toppen. Hun har vist mig sin fine nederdel og snakket om strømpebukser, sit nye hus, storesøster og ellers trukket rundt med sin lilla hest, som griner, når man trykker den på maven.

Der var igår, hvor jeg syntes, at Oline var livlig…

Du vil sikkert også kunne lide