2

Jeg fik det gjort!

Mine dronninger er forvist til terrassen. I vandbad med fødderne og sol på toppen, skal pelargonierne lige drikke sig mætte og det kan de passende gøre, mens jeg svinger støvsugeren og støvkluden.

Forviste dronninger

Indenfor er der ryddet op nu og faktisk er støvsugning og nedbringning af nullermænd nu et overstået kapitel, så jeg hviler mig. Det må man godt, når huset dufter af Ajax og igen er til at se hovede og hale på.

Jeg er i gang

Egentlig burde jeg vaske gulvene også, men jeg orker ikke og faktisk er det Kenneths job, fordi mobbesvingningen giver mig ondt i arme og skuldre, men det afholder mig nu ikke fra at gøre det ind imellem. I dag tror jeg, han skal have lov…

Endnu et hold på snoren

Endnu et hold vasketøj er kommet på snoren. Solen og luften får lov til at gøre resten og i stedet vil jeg tage vejret i øjesyn, for det ser dejligt ud.

Der er planter, som trænger til at en ompotning. Jeg har faktisk lovet dem det og på pantereolen er Kenneths østershatte alligevel ved at stjæle al pladsen. Måske jeg bare skulle komme i gang…

Du vil sikkert også kunne lide