28

Kvindagtigheder eller?

Jeg undres… og må lige dele.

Clark Sorensen (danske aner, måske) fremstiller de smukkeste urinaler – ja, det lyder jo ganske rigtigt temmelig bizart og måske en anelse uforeneligt, men det er faktisk tilfældet. Store smukke kummer udformet kunstfærdigt og detaljeret, som enorme udgaver af naturens smukkeste smil, nemlig blomster.

Blomsterurinal

Han afslører en trang til fordybelse i de mindste detaljer og er omhyggelig med at finde smukke og usædvanlige blomster, som mænd så kan beundre, mens de urinerer…

Som om mænd lægger mærke til den slags! Helt ærligt, bilder han sig ind, at de står der på række og pludselig udbryder så den tissende nabo: “Nej hvor er den lilje du står ved dog smuk”, eller tænker han, at de vil ulejlige sig ekstra for at ramme kummen? Har han selv født idéen eller står der kvinder bag? Jeg tror det sidste…

Måske tager jeg fejl. Måske vil mænd elske, at deres urinaler afspejler naturens ypperste former, men jeg kender ingen mand, som med beundring i stemmen, vil udbryde “Nej, se engang hvor smukt der er herinde”, når han smider alt hvad han har i hænderne, for at lette sig en smule og derfor farer ind på nærmeste herretoilet. Jeg kender ikke engang nogen, som ville huske det efterfølgende, for at dele det med os andre, men måske kender jeg bare de forkerte mænd…

Tager jeg fejl?

Du vil sikkert også kunne lide