13

Pjosketur

Vi har lige fået aftenens oplevelse. Vi valgte smukke omgivelser til Pjoskets aftentur, så den er foregået blandt gamle kastanjetræer og bindingsværk så smukt, at vi helt glemte, at målet var at lette ben tilstrækkeligt med gange, nu vi ikke er i besiddelse af smukke hundeurinaler og derfor må tage til takke med naturen.

Bindingsværk

Til gengæld for køreturen, fik vi en fin luftetur i nye omgivelser, så det var slet ikke så ringe endda, selvom jeg ikke havde held til at dumpe Oline i vandposten.

Jeg forsøgte ellers…

GÃ¥rden

Stedet var en gammel kending, for vi skulle køre Olines veninde hjem, efter en hyggelig eftermiddag og aften.

Hunden skulle luftes, så hvorfor ikke slå to fluer med ét smæk og så må han øve sig i at holde af, må han. Han piber og gør sig ynkelig, så snart han er inde i bilen, men sjovt nok hopper han glad derind. Hans hukommelse er ikke rigtigt god, for han glemmer fra gang til gang, at han hader køreture og det er godt det samme, for med måtte han.

Nu er vi hjemme igen, nogle røde kinder rigere og en aftensnak i efterårsmørket gør, at jeg igen er helt opdateret på yngstes veninde-, skole- og fritidsfront. Når der bliver en smule mørkere, er det som ordene nemmere finder vej. Det kender jeg godt.

Du vil sikkert også kunne lide