5

Skovtur

Det er det rene luksus, at kunne gå på en rask lille skovtur nede i bunden af egen have. Jeg forsøgte mig i går med en tur, men den var ikke just vellykket. I dag fik jeg pludselig travlt, for Ella og Ole kom forbi, for at samle lidt kastanjer, så afsted gik det, ned i bunden af haven, hvor vi heldigvis fandt det, de søgte.

De ville ikke have kaffe og med tanke på mit udseende, kan jeg ikke bebrejde dem, at de ville hurtigt videre. Til gengæld tog jeg igen gummistøvlerne på, og begav mig ned i bunden af haven, sammen med Oskar. Måske var der stadig en kastanje eller to at finde, hvis vi gik grundigt til værks og smukt er der dernede lige nu, hvor efterårets farver gør oplevelsen endnu finere.

Kastanjejagten

Vi fandt, hvad vi søgte. En lille kurvfuld kastanjer, som skal indenfor og sende efterårets smukke farver rundt i stuerne. De skal lægges på et fad jeg har, sammen med nogle bloklys, så er den dekoration vist hjemme og vi er klar til gæsterne i morgen.

Jeg kiggede også efter hasselnødder, men jeg havde ikke held til at finde mere end fem styk, så det er ikke fordi de skal gøre nogen mætte, men Kenneth skal have lov til at nyde dem i fred, for han elsker dem og vi andre lever fint uden.

Støvbolde og efterårsløv

Støvbolde og efterårsløv gør skovbunden smuk og spændende. Oskar syntes, at der lugtede vidunderligt dernede og mens jeg gik søgende omkring, fik han jaget en kat og en lillebitte mus afsted, så mulden stod om ørerne på os. Det passede ham fint at have overtaget.

Nu er vi indenfor igen, men med røde kinder og den friske duft af muldjord i næsen. Det var slet ikke så tosset, at blive sendt udenfor i den friske efterårsluft :-)

Du vil sikkert også kunne lide