12

Så gik den dag

Godt det ikke var i dag, vi skulle have været på “dame-tur” for ikke alene vejret har været kedeligt, men også aftalen hos lægen trak ud, men det var positivt.

Oline fik en rigtig god oplevelse ud af eftermiddagen. Elisabeth, vores læge, er helt fantastisk, for hun har altid tid. Hun brugte lang tid med min store datter. De fik sig en god snak om at komme i puberteten og selv om jeg var med, kunne jeg lige så godt have været en flue på væggen, for ingen af dem bemærkede mig, men koncentrerede sig om hinanden og det var rigtigt godt.

Bagefter var der vaccinationerne. Oline troede kun, at det drejede sig om én, men faktisk viste det sig, at hun også manglede stivkrampen, så der var to af slagsen og stolt var hun ikke, men hun klarede det i fint samarbejde med en utrolig sød sygeplejerske, som vi ikke tidligere har hilst på. Moderen nåede selvfølgelig både at ytre, at jeg faktisk var i tvivl om min stivkrampe OG at det ikke rører mig det mindste at blive stukket, så af med bukserne fru Weller, for så kunne vi da lige så godt…

Nu er vi begge dækket godt ind og ydermere var der tid til en god snak omkring Alexander, som sidder herhjemme med en spirende lungebetændelse. Han nåede at komme i skole mandag, siden har han været hjemme. Nu kom der penicillin med hjem og der er håb om snarlig bedring, så alt i alt ser det vel fornuftigt ud på helbredskontoen.

JulelikørernePå hjemvejen blev der handlet ind. Oline havde fået lovning på, at måtte bestemme menuen, så hun aftalte med faderen, at der i aften skal spises koteletter. Hun vil have kartofler og ærter, masser af kød og så bliver det vist sådan, men mens de konfererede, nåede jeg at gøre de sidste indkøb, så julelikøren endelig kunne skydes i gang.

Nu står den inde i spisekammeret og venter bare på en kærlig vending i ny og næ, så skulle den vist sagtens kunne nå at komme på julebordet.

Det endte med en med jordbær og en med hindbær/blåbær, så jeg er tilfreds og nu er der bare tilbage at væbne sig med tålmodighed. Det går vel an.

Du vil sikkert også kunne lide