6

“Upp Amaryllis”

Der er blomsterfest på Drottningholms Slot den 2. til den 10. december. Jeg er helt sikker på, at jeg ville nyde en tur over vandet, for at beundre min absolutte favorit, når det kommer til julens blomster, nemlig Amaryllis i alle afskygninger…

Amaryllis Blomsterfest

Foto: Flower Council of Holland

Drottningholms slottsförvaltning arrangerar i samarbete med Blomsterfest en exklusiv blomsterutställning med amaryllis på Drottningholms slott. I samspel med Drottningholms unika kulturmiljöer har Blomsterfest här det stora nöjet att visa upp amaryllisens stora variationsrikedom och skönhet i arrangemang, scenerier och i kruka.

Jeg er helt sikker på, at stemningen på slottet ville kunne bidrage betragteligt til min julestemning, så gid det slot da ikke lå så forbandet langt væk.

Du vil sikkert også kunne lide