10

Eftermiddagssysler

Efteråret er stadig ren poesi og i aften, skal vi have grøntsagstærter med tidens rodfrugter. På bordet står stearinlys. Kaffen er varm, strikketøjet villigt og i radioen er der underholdning til en turbohjerne, som har svært ved at slå fra. Livet er ikke så ringe endda.

Gennemsigtigt efterår

Jeg har fundet strikketøjet frem igen. Pinde 4. Jeg strikker snoninger, men det skal gerne ende med koksgrå, bløde varmere med pudderfarvede hækleblonder. Lad os se, om det lykkes…

På bordet står i hvert fald fristelser af enhver art og den slags har det med at forsinke.

Strikkehygge

Om lidt vil jeg begynde at forberede aftenens måltid. Jeg elsker grøntsagstærter og snyder med en nem omvej og bruger semifærdig tærtedej. Så skulle den ged snart være barberet, så jeg igen kan fatte strikkepindene, for de giver ro. Jeg er tvunget til at sidde stille. Det er godt for mig. Jeg magter det ikke ellers og jeg sover fortsat ikke om natten, så der er vist stadig lidt at pleje, så det vil jeg gøre.

Du vil sikkert også kunne lide