17

Formiddagshygge

Formiddagen er brugt i selskab med kvinder i alle aldre. Der var en sand kaglen nede på salonen, som også klipper hankøn, når de ellers tør vove sig indenfor.

HÃ¥r og garnI dag var der gået en af slagsen i fælden og jeg endte med at have temmelig ondt af ham, for han startede ud med at være temmelig frisk, men jeg skal love for, at ansigtkuløren skiftede og koldsveden brød frem, da først kvinderne gik i gang med at diskutere intimbarbering, fødselsklip og sexlivet efterfølgende.

Den stakkels mand måtte komme med sit bud på smukkeste frisure i det allerhelligste og efterfølgende blev han, ufrivilligt, involveret i kvinders ret til mange sko, make-up og parfumer. Da han gik, sagde han, at han havde nydt at være lukket ind i kvindeuniverset en ½ times tid, men jeg troede ham ikke. Han så for skræmt ud.

Efterfølgende smuttede jeg indenom P & P, Vejgårds svar på et gammeldags manufakturhandel og med hovedvægten lagt på kvinder og deres fornødenheder. Det inkluderer også garn og jeg havde et spinkelt håb om, at jeg kunne finde en smule angora, til et lille projekt, jeg har i tankerne.

Jeg var mere end almindeligt heldig, for de havde 10 grams nøgler på bud til en tier og jeg hentede præcis de farver, som jeg planlagde med i går aftes.

Nu er jeg så klar til endnu en omgang strikkepinde, for lige nu er der kun et retstrikket halstørklæde til Oline på pindene og det er, hvis jeg skal være ærlig, alt for kedeligt til, at være det eneste der ligger i strikkekurven. Håndledvarmere og hue er færdige, monteret og godkendt, så det eneste der mangler til pigebarnets fulde vinterekvipage er altså det retstrikkede halstørklæde og den slags er der ikke mange udfordringer i.

Jeg har set et par håndledsvarmere med hæklede blondekanter i angora, men ikke om jeg betaler 359 kroner for den slags. Så kan jeg godt selv, er jeg sikker på. Det må forsøges.

Du vil sikkert også kunne lide