14

Blæst gør jeg ikke gider…

Søndag formiddag er skøn. Sådan er det. Stilhed med undtagelse af radioen, for resten af familien sover. De sover længe søndag. Meget længe. Det er noget, de er gode til. Jeg er knapt så god. Jeg står op og får sat gang i dagen med en maskinfuld tøj, en kop kaffe og strikketøjet.

Jeg strikker flaskegrønt. En farve jeg normalt ikke ville vælge, men det bliver smukt og jeg ved, at farven klæder mig. Jeg har en anden strik i den farve, som afføder komplimenter, når den kommer frem af gemmerne, så mon ikke det er vældig godt valgt. Jeg tror det.

Jeg er gået i gang med ærmerne. Det går stærkt denne gang. Underligt, som den slags kan drille, men jeg er blevet klogere og har valgt, at jeg strikker per intuition, så at kalde det en Pine er vel at stramme den, men uanset, så vokser den støt og roligt.

Imens lytter jeg til Karen Thisted. Hun er i Café Hack. Jeg er vild med hende og elsker, når hun griner. Hun er skøn, begejstret og morsom. Jeg hygger igennem. Det skal man på en grå og blæsende søndag, hvor vejret aflyser de planer, jeg havde om udeliv, sjov og ballade. Nu bliver det indendøre sysler, som står for skud og det er da i orden. Ude løber ingen steder. Jeg gør heller ikke i dag.

Du vil sikkert også kunne lide