15

En god eftermiddag

Sikke en dejlig eftermiddag! Kaffe på kanden, snak i massevis, sjov ved computeren og sidenhen endnu mere snak.

Faktisk var aftalen egentlig, at vi skulle på Kunstmuseet, men vi var for magelige og vejret var ikke med os, så i stedet valgte vi, at køkkenet fint kunne gøre det, som kulisse for en hyggelig eftermiddag og det blev det.

Jeg havde nået lidt jul, så med en pebernød på bordet, kunne man da godt komme lidt i stemning, men heldigvis er Ella ligeglad med både nullermænd, støv og orden, når hun kommer her. Hun kommer for at være sammen, ikke for at inspicere og det kan jeg så godt lide.

Lidt jul lugtede her da af...

Sidst på eftermiddagen sluttede Anne Cathrine sig til selskabet og det unge menneske har allerede vundet mit hjerte. Hun er en helt igennem dejlig pige, hvis selskab jeg virkelig nyder. Hun kan så mange gode historier og hun tænker så meget.

Nu sidder jeg stille her og tænker, at det er vidunderligt, at møde mennesker, som bare er. Som ikke forestiller andet end det man ser og fornemmer.

Ella er et menneske, som er helt igennem ægte og med så megen omsorg, at alle burde kende hende – men så bliver jeg jo småegoistisk og har i grunden slet ikke lyst til at dele, så I må finde jeres egen Ella, men ét er sikkert – jeres Ella vil være jer vel undt. I må bare ikke få min!

Du vil sikkert også kunne lide