11

Lammegryde må vi have…

Jeg starter den om et øjeblik. Den smager som en bid af himlen, men den dufter også helt forrygende, så jeg kan slet ikke vente, men lader i første omgang Kenneth om, at skære kødet ud i passende stykker. Bagefter kommer varmen, duftene og til allersidst, efter tålmodig venten, smagen, som er værd at vente på.

Jeg fik pludselig brændende lyst til lammecurry, så store stykker lam har ligget til optøning på køkkenbordet de sidste mange timer. Imens har Oline og jeg spillet Backpacker. For et øjeblik siden stoppede vi, efter en visit i Barcelona og opdagede, til vores store undren, at klokken omtrent er halv seks. Jeg må i sving!

Du vil sikkert også kunne lide

11 kommentarer

 • Avatar
  Svar
  Maltesen
  14. januar 2007 at 20:25

  Har du aldrig prøvet Haggis overhovedet? Det smager så godt…

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  13. januar 2007 at 22:43

  Du spiser bare dit, så spiser jeg mit, Maltesen ;-)

 • Avatar
  Svar
  Maltesen
  13. januar 2007 at 22:36

  Mums, det lyder godt. Jeg foretrækker skotsk fåremave, så man kan lave haggis…

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  13. januar 2007 at 22:23

  Jamen jeg er da enig med Ella. Kom frisk, Lene – og få del i morskaben herude i Blogland :-)

 • Avatar
  Svar
  Lene (Tversted)
  13. januar 2007 at 22:08

  Det lyder himmelsk, selvom jeg er stop mæt… Ella har lynhurtigt overbevist mig om, at jeg skal til at blogge. Jeg er lige dumpet ned i et malerkursus (jeg er kæreste med læreren!) med en masse dejlige piger – der er en potentiel blogger mere – Marianne. Så Ella har lovet at bistå os, og anbefalede mig at kigge forbi din side – det vil jeg gøre igen. Hvor er du utrolig dygtig. Hej hej…

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  13. januar 2007 at 21:56

  Den blev simpelthen “Uhmmmmmm” :-)

  Vi fik godt brød, jasminris og blomkål/ærter stegt i smør. Gud, hvor er jeg mæt nu… :-)

 • Avatar
  Svar
  Anne Stange
  13. januar 2007 at 21:43

  Håber, den blev hot og spicy :-)

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  13. januar 2007 at 19:10

  Damn jo! ;-)

 • Avatar
  Svar
  En far
  13. januar 2007 at 19:07

  Lammecurry, lyder lækkert. Men det kan alligevel ikke stikke en rundtenom med leverdreng og rødbeder. Damn, jo det gør det vist.

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  13. januar 2007 at 18:51

  Det bliver det… uhm :-)

 • Avatar
  Svar
  Krebsinden
  13. januar 2007 at 18:38

  Det lyder rigtig lækkert :-)

 • Byd gerne ind