12

Søndag er skøn og langsom

Søndag

Søndag formiddag er skøn og langsom. Jeg har sovet længe. Jeg er vågnet tidligt, men har taget dynen i ed og er sovet videre og videre…

Nu er jeg endelig oppe og i gang med at arrangere mig ved spisebordet i husets hjerte; køkkenet. Jeg drikker kaffe, surfer og lytter til radio. Jeg strikker lidt og hækler ind imellem. Jeg vasker lidt af alt det vasketøj, der har hobet sig op den sidste uge. Jeg overvejer, om jeg skulle bage. Det er alt for længe siden og i går havde Rikke lækkert mel med fra Fru Møllers Mølleri. Det kunne snildt forvandles til frokostboller… og kanelsnurrer… og …

I første omgang vil jeg sende Kenneth i byen efter gær og mælk. To ingredienser, man ikke kan undvære, når der skal bages uden forudgående forberedelser.

Æbler! Jeg har jo æbler også. Hmmm… en æblekage er jo også en mulighed …

Søndag er en lang række af vanskelige og tidskrævende beslutninger. Det er godt, at jeg har tiden ;-)

Du vil sikkert også kunne lide