8

Sol gør en forskel…

Farveeksplosion

Solen gør en vældig forskel, når vi snakker humør, men også når jeg oplever verden. Jeg elsker farver og vinterhalvåret er ofte temmelig farveløst, men når først solen titter frem, sker der ting og sager.

En vinterhimmel er blå. Ikke bare blå, men virkelig blå. Kontrasten med de limefarvede hasselhaler er fantastisk og jeg elsker deres farve. Den er skrap, syrlig og lige så den river i storetæerne.

Haveturen er nydt. Oskar var naturligvis med og han nåede ud i alle hjørner i dag, hvor benletningen nåede nye højder. Imens tog jeg tiden til at opdage, at foråret venter lige om hjørnet. Spirer finder vej…

Nye spirer

Om et øjeblik er krokus og perlehyacint klar til at glæde og da jeg tidligere i dag passerede en hæk, opdagede jeg, at bunddækket var udsprungne, gule erantis.

Grønt er ikke bare grønt på en solskinsdag. Grønt er næsten selvlysende saftigt og springer i øjnene, når man befinder sig udenfor. Der er overraskende grønt allevegne. Se bare…

Grønt Studie

En solskinsdag gør godt i min mave. Weekenden venter forude. Sammen med den kommer en dag i gode venners selskab og måske endda en afprøvning af de nye kageforme. Tiden må gerne strække sig i det uendelige. Jeg tager hul på den nu.

God weekend derude :-)

Du vil sikkert også kunne lide