2

Lang, men god dag

Det har været en lang dag, men den suppleredes skønt med en dejlig tur ud i haven, hvor jeg opdagede, at man aldrig bliver for gammel til en sneboldkamp.

Pigerne i sneen

Pigerne elskede naturens gavmildhed og Oskar var ikke sen til at benytte lejligheden til at løbe både rundt og væk. Kenneth snuppede ham tilfældigt ovre på hjørnet af huset, da han troede, at han var i gang med uset at snige sig af matriklen. Den gik ikke.

Solen har været gavmild i dag heroppe nordpå og vi har nydt den, men så snart den går ned, bliver der koldt udenfor, så vi er forlængst trukket indenfor, hvor Oline lige nu er i gang med at producere varm kakao.

Solen går ned og det bliver hundekoldt

Aftenen er uden andre planer end hygge med den veninde, som ankommer om nogle timer, for at overnatte.

Jeg glæder mig, for jeg trænger til en aften som denne. Det har været nogle barske og hårde dage, de sidste jeg har overstået, så det skal gøre godt med lidt helt igennem dejlig hygge uden andre forpligtelser end løs snak. Det kan jeg vist lige klare.

Du vil sikkert også kunne lide