20

Engang var de et must

Nogle gange får jeg trang til at rydde op de underligste steder. Således også i dag, hvor jeg pludselig befandt mig med hovedet dybt begravet i et skab, som sjældent besøges. Pludselig var jeg 20 år tilbage i tiden. Dengang hvor disse her Kivistager var et must!

Iittala Fyrfadsstager

Jeg fandt et hav af dem! Jeg har været meget forelsket i blå, grøn og turkis dengang, kan jeg konstatere. Til gengæld har jeg ikke været specielt vild med dem siden, for jeg husker ikke sidste gang jeg så dem. Det må, af gode grunde, være dengang for ti år siden, da jeg sidst pakkede mit hjem ned, men mon ikke jeg skulle overveje en af de der oprydninger, som inkluderer noget eliminering også i den nærmeste fremtid. Jeg kommer vist ikke til at savne dem.

De fåes forøvrigt endnu og hvorfor var det så, at jeg ikke valgte nogle andre farver dengang…

Du vil sikkert også kunne lide