20

Hele verden omtrent

Jeg skal øve mig i at have sjovt med statistik. Jeg er ikke god til det, men i dag tog jeg mig sammen og loggede på skidtet, kun for at blive overrasket over de besøgende, som foreløbig har været inde forbi denne formiddag.

Geo Map en lørdag formiddag

Overraskelsen var stor, da jeg opdagede, at store dele af verden er repræsenteret allerede denne formiddag. Jeg ender med at tage et kig igen, inden natten. Jeg blev nysgerrig og med lidt stædighed, kan jeg vist også se mere præcist hvor, hvem og hvor længe de besøgende har været her, men jeg gider ikke mere lige nu.

Tal er uinteressante medmindre de skal bruges til at udregne et eller andet eksakt, men visuelt kan jeg følge med og jeg fascineres af verdensvrimlen. Det er da fantastisk, at nå så langt omkring.

Du vil sikkert også kunne lide