10

Aflyst er foræring

Lørdagen var egentlig helliget fejring af en af vores gode venner. Han skulle holde et brag af en fødselsdagsfest og den skulle holdes på en af Danmarks smukkeste pletter, nemlig i en lille plet skov, ved Nibe.

Skivum Krat

Stedet var valgt med omhu, for mange måneder siden, nemlig Skivum Krat. Det var lige ned ad en lille skovsti, som snor sig festligt og dernede for enden, ligger så stedet for hans festligholdelse af endnu en tilføjelse til rækken af leveår.

Træ med sneVi har glædet os meget, men sikkert ikke halvt så meget som han har.

En snestorm kom på tværs, så nu er festen aflyst og vi kan alle lægge andre og indendørs planer for lørdagen, for snestormen gør det umuligt at samle alle de mennesker, som skulle deltage. Vi kommer fra hele landet og forøvrigt vil det sikkert være helt og aldeles umuligt for de fleste at forcere skovstierne.

Andre venner skulle ankomme i dag fra Roskilde og det bliver af gode grunde heller ikke til noget. Vores egen tur til København er aflyst. Der er ikke vejr til andet.

Nok er det ærgerligt, når tingene ikke lykkes, men på den anden side får vi tid foræret, som kan bruges til lige hvad vi lyster. Vi er låst fast, men panikken griber ingen her på matriklen. Vi stornyder til gengæld, at tiden pludselig ligger langstrakt og aftaleløs foran os.

Jeg er sikker på, at den nok skal få ben at gå på, men vi klager ikke det mindste. Snestorm kan også give overskud på energikontoen, fordi den tvinger til ingenting. Ingenting er godt med mellemrum.

Du vil sikkert også kunne lide