17

Vi druknede omtrent

Vi tog en tur udenfor. Det er helt vildt. Håbløst at skovle er det også, for det fyger og sneen er tung og vanskelig at arbejde med, men vi prøver. Jeg måtte nøjes med et par gummistøvler og en uldsok. Det var ikke godt nok.

Til gengæld har jeg en engel. Det ved jeg godt, men i dag fik jeg beviset, selvom det var vanskeligt at fotografere, så andre kan se det. Jeg var der til gengæld, så jeg ved det er sandt.

Sneenglen

Der må lokkemidler til, når vi skal have Oskar med ud. At gå tur kan vi glemme. Han kan lokkes til lidt leg derude, men så er det også det. Jeg forstår ham, for han drukner omtrent i sneen, men der var øjeblikke, hvor han glemte det og bare havde det sjovt med Oline.

Oskar blev lokket i fordærv

Heldigvis fandt han hjørner i haven, som var næsten uden sne og kunne så gøre det en hund gør. Senere må vi rydde op. Lige nu skal der bare varme til og så lidt eftermiddagshygge om lidt. Der er vandbakkelser i ovnen. Jeg håber de lykkes.

Vandbakkelser

Vi har fløde, marmelader, chokolade og marcipan. Måske jeg skulle lave en kop kaffe…

Du vil sikkert også kunne lide