29

Vandbakkelser

Det er alligevel ikke det værste vi har indtaget de sidste dage…

Uha, for nogle gode kager

Vandbakkelser med vanillepisket flødeskum, hjemmelavet marmelade, revet marcipan og så lige en klat chokoladeglasur på toppen sammen med en kandiseret viol.

Sjældent har jeg lavet noget nemmere og så ligner de jo nærmest en halv million. Det bliver ikke min favorit, der til er de for søde, men jeg skal love for, at de faldt i god jord hos resten af husstandens medlemmer og så er de jo arbejdet værd.

Endnu en tørn med skovlen er i gang ude på fortorvet, men Kenneth er tanket fuld af energi efter TRE af disse kaloriebomber og derfor også i akut og overhængende fare for vellevned, så jeg under ham turen derude.

Jeg brugte denne opskrift til vandbakkelserne. Resten var et greb i lagerbeholdningen, så som jeg tidligere skrev; vi overlever.

Du vil sikkert også kunne lide