2

Hyggevejr

Det startede sådan set meget forsigtigt med lidt støvregn, men den slags har det med at tage til og nu regner det da endelig. Det blev en våd tur til byen, men den blev. Jeg er svært tilfreds. Der er fortsat udsalg i Aalborg, så der var fristelser nok derinde, skal jeg love for.

Vi havde afsat et par timer og sådan blev det. Man kan skam nå temmelig meget, hvis man ved, hvor man vil kigge. Det vidste vi, så det var en forholdsvis struktureret tur uden de store svinkeærinder. Torvet nåede vi ikke, for tiden løb nu alligevel lidt fra os til sidst, men der var gode ting med hjem og det endda til meget billige penge. Så kan man da kun være tilfreds og jeg fik et tilbagefald og endte med sort og sort, men smukt er det, så det går sagtens.

Den våde have

Jeg har lige været i haven. Den appellerer ikke helt så meget til mig, som den gjorde i går. Jeg nøjedes med at hænge tøj under mit tørretag, hvor det kan få lov til at hænge en dags tid eller to. På et tidspunkt er det vel igen blevet tørvejr og så er tekstilerne vel klar til igen at komme indenfor.

Om et kop kaffes tid er jeg klar til lige at snuppe dagens oprydning, som jeg stak af fra. Når den er overstået, vil jeg tænde en stak stearinlys, placere mig i det gode sofahjørne og så forøvrigt hygge igennem, fordi det er hvad vejret i dag indbyder til. Det er bare så meget i orden med mig.

Du vil sikkert også kunne lide