20

Red Light Special (næsten) klar!

Så blev Red Light Special færdig og jeg er mere end tilfreds med processen.

Mønstret har været så gennemarbejdet, at der ingen overraskelser var undervejs ud over dem, jeg selv bidrog med, når jeg havde for travlt og derfor ikke tjekkede mønster og farver grundigt nok.

Red Light Special

Tilbage står kun vask og blokning af hatten, så er den klar til al den sne, som fortsat ligger i og omkring Aalborg.

Hatten har en dobbeltforing ved ørerne og jeg har valgt at bruge en rest petroleumsfarvet alpaca, som alligevel lå og så trist ud. Den bliver fantastisk for mine ører, som er ekseptionelt sarte overfor vind, så jeg må hellere få skidtet vasket og blokket i en fart.

Varmen forsvinder med mellemrum, det sner fortsat og naturens visen tænder vil ingen ende tage, men til gengæld tager vi det, som det kommer. Der er ingen hastværk, så vi nyder i stedet tiden, som får lov til at flyde stille afsted. Der er jo kaffe på kanden og flere projekter, som kunne være sjove at forsøge sig med.

Du vil sikkert også kunne lide