16

Proportionssans

Sne falder der ikke mere af for øjeblikket. Solen skinnede i rundt regnet 3 minutter og jeg kan med god samvittighed sige, at jeg har set den i dag, men for fanden hvor jeg længes…

Juni 2006

Foto: Hadsundvej, Juni 2006

Jeg fryser. Jeg har kolde tæer. De var våde tidligere af snesjappet udenfor.

Bilisterne tror at de allesammen kører i en Opel Kaptajn fra 1959, så snebælterne langs vejene bliver pludselig noget der fordrer katastrofeopbremsninger og kørsel lang ind over midterrabatten, hvorfor man kastes rundt mellem bilejere med storhedsvanvid og skræk for at miste jordforbindelsen.

Alt er vådt og tungt. Det meste er ikke spor glat.

Jeg ville ønske, at vi havde tvungen glatbanekørsel med jævne mellemrum. Det kombineret med øvelser i “hvor bred er min Lupo i grunden” kunne gøre mine køreture nemmere, men allermest ville jeg ønske, at der var sol og sommer udenfor, som den sommerdag i juni, hvor billedet ovenfor er fra. Jeg kunne bruge lidt solvitaminer.

Du vil sikkert også kunne lide