29

Boghjørne

Ella kom med et fint forslag i går. Hun mente, at jeg kunne have glæde af at flytte nogle af mine bøger op i stuen. Et nyt hjørne er nemlig opstået, efter vi har hjembragt det der viste sig at være alt andet end et sofabord.

Det er (egentlig midlertidigt) placeret i et tomt hjørne af stuen og der stod det så og så en smule trist ud. Egentlig klædte det hjørnet, men vi havde vist oprindeligt andre planer og sådan kan man stirre sig blind på tingene ind imellem, for ret skal være ret, bordet hygger i det hjørne og det ender sikkert med at stå der permanent.

Nu har det fået selskab af Alexander, som endelig er kommet på væggen derinde. Han skal have selskab af sin søster, men hendes kritiske øjne hverken kan eller vil godkende de fotos jeg finder, så lige nu flankeres han af en af mine mønstersamlinger og det er egentlig i orden.

Så endte de i stuen

Mange af bøgerne er hentet op i stuen nu. Ind imellem kan de udskiftes med andre, for der er nok at tage af, men de ligger fint på bordet, hvor de er tilgængelige og derfor fristende at kigge i, hvilket er præcis deres funktion. Ren, uforfalsket øjennydelse er de indkøbt til og de leverer varen, når jeg ellers får taget dem i øjesyn med mellemrum.

Jeg tror Ella er en klog kone. Jeg tror faktisk, at jeg vil få kigget meget mere i de bøger nu, hvor de ligger lige til højre hånd. Jeg tror også, at Ella får kigget mere i dem.

Måske det hjørne alligevel ender med at gro fast på mig. Nu får vi se.

PS – det bord kunne nu være fedt, hvis man malede det lilla…

Du vil sikkert også kunne lide