26

Jeg har ikke tid!

Det er flere timer siden jeg bryggede kaffe…

Gammel kaffe

Da jeg ville dele den med Kenneth, var han smuttet ned under dynen og sov sin sødeste søvn. Jeg nænnede ikke at vække ham. Så fik jeg hovedpine og tog et par piller. Bagefter begyndte jeg at ryste og valgte at forskanse mig oppe i sofaen med et lunt tæppe.

Der har vi så ligget, har vi. Yngste spiller sit nye Sims, så hun er totalt tabt for omverdenen. Der var altså ingen hjælp at hente. Vi sov. Godt.

Jeg vågnede til nyheden om, at Danmark med stormskridt nærmer sig epidemistatus på influenzafronten, men jeg skyndte mig at ignorere det og nu er vi så endelig nået til aftensmaden, men jeg skal da ærligt indrømme, at den stegte flæsk ikke appellerer i samme grad, som den gjorde tidligere i dag.

Jeg har altså ikke tid til den slags…

Du vil sikkert også kunne lide