7

Kendetegnet

KendetegnI mit pas står der, at jeg har grå øjne. Det passer tilsyneladende ingen steder, men på den anden side har de heller ikke skrevet, at jeg kan genkendes på tørklædet…

Denne morgen havde jeg valgt farverig kaftan.

Sådan lidt bohemeinspireret var jeg trukket i pink og limegrønt og jeg følte mig egentlig sådan halvt om halvt, som en mild udgave af et blomsterbarn, da jeg indfandt mig i køkkenet på bare tæer.

Først var det Kenneth; “Hvor pokker er dit tørklæde henne og hvorfor har du den bluse på?”.

Et par minutter senere kom Oline og sagde: “Hvorfor har du ikke sort på i dag og skal du så ikke have tørklædet på?”, så det er vist på høje tid, at jeg får varieret en smule på tekstilfronten. Jeg gør det tilsyneladende allerede hvad angår iris.

Du vil sikkert også kunne lide